~~ UPCOMING EVENTS ~~

... Nou er is zat te doen de komende weken, kijk even op Rallies & Gatherings dus klik hier onder even op Info...
***Klik hier voor het Rallies & Gatherings overzicht***

Nieuwbouw + verhuizing Oude Monnik

(Officieel) nieuws met betrekking tot Harley-Davidson. Heb je wat gelezen over / van Harley-Davidson. Plaats het hier, graag met bronvermelding.
Gebruikersavatar
Scrooge
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 4749
Lid geworden op: 16 feb 2010 12:58
Locatie: The bright side of life

Nieuwbouw + verhuizing Oude Monnik

Bericht door Scrooge »

banner.png
Vol trots en met groot enthousiasme presenteren wij...
1.jpg
ONZE NIEUWBOUW PLANNEN!!!

Wellicht hebben sommigen van jullie het al opgevangen maar nu willen we het zelf ook graag bekend maken. Wij, als Oude Monnink Motors, groeien. Dit is uiteraard erg positief maar vandaag de dag groeien we eigenlijk wel uit ons jasje. Wij hebben een mooie toekomstvisie en deze willen we goed voorbereid tegemoet gaan. Dit heeft er toe geleid dat we met een beetje spanning, veel enthousiasme en vol trots hebben besloten om na 50 jaar te kiezen voor
een nieuwe locatie en een nieuw pand!
2.jpg
3.jpg
Dit zullen wij gaan doen op het Industrie terrein De Veldkamp te HENGELO aan de A1. tegenover de Ikea/Bauhaus aan de Rientjesoven. Deze locatie is makkelijk te bereiken (o.a. via de A1) en we zullen veel meer ruimte hebben.
4.jpg
Het perceel oppervlakte is maar liefst 3100 m2. Ondanks dat het groter wordt is het voor ons een 'must' om in het nieuwe pand een goede sfeer en de welbekende Oude Monninkse gezelligheid te creëren. Er komt een mooie showroom voor alle motoren, parts & accessoires en motorclothes. Uiteraard zal het Chapter Café niet ontbreken. Er is dan ook de mogelijkheid voor een hapje op zaterdag en zondag. (op vooraf bepaalde zondagen zijn we geopend).
5.jpg
Er zijn naast de gezelligheid ook nog andere dingen die wij gewoon niet willen veranderen. Zo zal bijvoorbeeld onze service met halen en brengen in de winter niet veranderen, Hiermee blijven we doen wat we doen!

Gedurende dit jaar zullen wij druk zijn met de realisatie van de plannen en de opening is gepland in december 2017!
Zijn er vragen ontstaan, wil je er gewoon even over kletsen of ben je benieuwd naar de tekeningen op groot formaat?. Je bent altijd welkom bij ons aan de (nu nog ;)) Noorderweg 4-5!

http://www.oudemonninkmotors.nl/
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
Toon onderschriften: ○ Ja ● Nee
Plaats reactie