~~ UPCOMING EVENTS ~~

... Nou er is zat te doen de komende weken, kijk even op Rallies & Gatherings dus klik hier onder even op Info...
***Klik hier voor het Rallies & Gatherings overzicht***

Harley-Davidson museum showt beroemde motorfietsen

(Officieel) nieuws met betrekking tot Harley-Davidson. Heb je wat gelezen over / van Harley-Davidson. Plaats het hier, graag met bronvermelding.
Gebruikersavatar
Propper
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 2301
Lid geworden op: 27 dec 2011 16:16
Zo ja, wat voor type: FatBoy
Bouwjaar: 1990
Locatie: Oldambt
Contacteer:

Harley-Davidson museum showt beroemde motorfietsen

Bericht door Propper »

Vrijdag 12 februari opent het Harley-Davidson museum in Milwaukee een nieuwe tentoonstelling met als thema "Harleys & Hollywood". Een deel van de show laat iconische motorfietsen zien die ooit het bezit waren van beroemdheden als Steve McQueen, Clark Gable en Jesse James. Er zijn ook tien motorfietsen die gebruikt zijn in de films; G.I. Joe: The Rise of Cobra, Star Trek en de komedie Wild Hogs.

Afbeelding

Als je fan bent van Indiana Jones en de Kingdom of the Crystal Skull, kan je jezelf laten fotograferen op de motorfiets die werd bereden door Shi LaBeouf. Wie meer te weten wil komen over de motorfietsen, kan zich aansluiten bij een rondgang onder leiding van een medewerker van het museum. Drie van de tentoongestelde motorfietsen zijn van het museum zelf, de overige zeven zijn geleend van de eigenaren. De tentoonstelling duurt tot 14 maart. Meer informatie is te vinden op de Harley-Davidson website.
Plaats reactie