~~ UPCOMING EVENTS ~~

... Nou er is zat te doen de komende weken, kijk even op Rallies & Gatherings dus klik hier onder even op Info...
***Klik hier voor het Rallies & Gatherings overzicht***

Harley-Davidson Demo Ride Weeks

(Officieel) nieuws met betrekking tot Harley-Davidson. Heb je wat gelezen over / van Harley-Davidson. Plaats het hier, graag met bronvermelding.
Gebruikersavatar
Propper
Forum Admin
Forum Admin
Berichten: 2301
Lid geworden op: 27 dec 2011 16:16
Zo ja, wat voor type: FatBoy
Bouwjaar: 1990
Locatie: Oldambt
Contacteer:

Harley-Davidson Demo Ride Weeks

Bericht door Propper »

Op 27 en 28 maart laten de Authorized Harley-Davidson Dealers* je graag al het nieuws van 2010 zien. Waaronder de splinternieuwe modellen! Veel Dealers hebben dit weekend interessante aanbiedingen op kleding, onderdelen en accessoires.

Iets te eten en drinken zal niet ontbreken en hier en daar wordt er zelfs voor muziek gezorgd! Dat belooft een feestje dus. Dit weekend is ook meteen de aftrap voor de Demo Ride Weeks!

Tijdens deze weken, van 27 maart tot 24 april, staan bij alle Dealers de coole cruisers en bad ass bikes voor je klaar om gratis en vrijblijvend een testrit te maken. Een Harley is niets voor jou? Waarom niet?

Harley-Davidson daagt je uit om op de motor te stappen en zelf Het Gevoel te ervaren. Maak van je vooroordeel een oordeel. Je hebt toch zeker een eigen mening? Overtuig jezelf. Dit is je kans!

Wat dacht je van de duistere Fat Boy Special? Of wil je eens scherp de bochten aansnijden met de XR1200X? Reserveer vooraf je testrit voor die Harley die jij altijd al eens hebt willen proberen wilt via: www.harley-davidson.nl/overtuigjezelf.

Koop je een nieuwe Harley in deze periode en verzeker je hem via Harley-Davidson Insurance, dan krijg je direct een tankpas mee met een waarde van 30 euro*. Dat rijdt wel zo lekker. Hiernaast krijg je een actierentetarief van 5,9 procent wanneer je je motor wilt financieren via Harley-Davidson Finance

* Bekijk de openingsuren en –dagen op de website van je dealer.Overzicht H-D Dealers
** Kijk op www.hd-i.nl voor de voorwaarden.
Plaats reactie